Toasty s rybízovým džemem a tvarohem
20 min.
Ingredience
- 240gramůChléb toastový
- 250gramůTvaroh měkký - nízkotučný
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 40gramůMáslo čerstvé
- 30gramůCukr moučkový
- 60gramůDžem rybízový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
429 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
16 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Plátky toastového chleba namažeme máslem v tenké vrstvě, pomažeme rybízovým džemem, tvaroh rozšleháme se žloutky a cukrem a vzniklou směs naneseme na toasty. Plech potáhneme papírem na pečení, na něj vyskládáme toasty, plech vložíme do vyhřáté trouby a krátce zapečeme.
- 2Toasty upravíme na talíře a ještě teplé podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.