Toleranc - tvarohová pomazánka z Podkrkonoší
10 min.
Ingredience
- 0,5lžíceŘeřicha
- 0,5lžičkaSůl mořská
- 1kusCibule
- 300gramůTvaroh měkký
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1decilitrSmetana 33% (šlehačka)
- 1lžičkaCukr moučkový
- 2špetkyPepř bílý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 2špetkyPaprika mletá pálivá
- 0,5lžícePažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
17 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
609 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Řeřichu a pažitku omyjeme a drobně pokrájíme. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké kostičky.
- 2V míse utřeme měkký tvaroh s máslem a smetanou. Přidáme sůl, cukr, pepř, sladkou a pálivou papriku, dobře promícháme, nakonec zamícháme bylinky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.