Tomatová salsa Ambiente

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
18 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata krátce ponoříme do vařící vody, ihned je ledovou vodou zchladíme, křížem nařízneme u stopky, oloupeme je a nakrájíme na půlcentimetrové kostičky. Jadýrka dáme stranou.
  • 2
    Oloupanou cibuli a chilli papričky nakrájíme nadrobno.
  • 3
    Smícháme rajčata, cibuli, chilli papričky, celé lístky koriandru, osolíme, zakapeme limetkovou šťávou a přes velmi jemný cedník vymačkáme šťávu z rajčatových jadýrek. Vše zamícháme a omáčka je hotová.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.