Topinková pomazánka

70 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
11 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata omyjeme, papriky zbavíme jádřinců, cibuli oloupeme, česnek očistíme. Všechnu zeleninu společně s feferonkou umeleme na masovém strojku, vložíme do hrnce, přilijeme ocet, olej, přidáme cukr a 20 minut dusíme. Přimícháme Deko, směsí naplníme menší zavařovací sklenice, uzavřeme víčky a 20 minut zavařujeme.
  • 2
    Tuto pomazánku používáme na topinky nebo jako základ pikantních omáček. Sklenice s pomazánkou skladujeme v suchu a temnu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.