Topinková směs

35 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
701 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
49 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Moravské uzené nakrájíme na širší nudličky, slaninu na drobné kostičky, kyselé okurky na kolečka, nakládanou papriku na nudličky, feferonky posekáme nadrobno, cibuli rozkrájíme na plátky a rozebereme na kroužky, křen nastrouháme, česnek prolisujeme.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, přidáme slaninu, trochu rozškvaříme, přisypeme uzené maso, orestujeme, přisypeme cibuli, feferonky, papriku, okurky, česnek, přidáme kečup a krátce podusíme.
  • 3
    Toastový chléb opečeme v topinkovači, na topinky navrstvíme směs z pánve, křen smícháme s majolkou a topinky polijeme. Ještě teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.