Topinky se sardinkami a vejci

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
24 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo, žloutky, sardelovou pastu a citronovou šťávu smícháme, zavaříme na hustý krém.
  • 2
    Plátky toastového chleba nasucho opečeme, vychladlé krémem potřeme. Doprostřed každé topinky položíme sardinku.
  • 3
    Natvrdo uvařená vejce prolisujeme, smícháme s nasekanou petrželkou a naneseme na sardinky.
  • 4
    Krátce před podáváním necháme topinky prohřát v troubě. Podáváme je obložené plátky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.