Topinky se slaninou a jablky
20 min.
Ingredience
- 2kusyJablka
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 2lžíceKečup
- 4krajíceChléb konzumní
- 150gramůAnglická slanina
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
28 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Krajíčky chleba (nebo toastového chleba) nasucho opečeme.
- 2Plátky anglické slaniny opečeme na pánvi do křupava. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kolečka. Opečeme je v pánvi na tuku, zbylém ze slaniny.
- 3Opečený chléb potřeme máslem, obložíme slaninou a jablky. Chleby mírně osolíme a pokapeme horkým kečupem.
- 4Podáváme horké s čajem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.