Topinky se slaninou a jablky

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
28 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krajíčky chleba (nebo toastového chleba) nasucho opečeme.
  • 2
    Plátky anglické slaniny opečeme na pánvi do křupava. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kolečka. Opečeme je v pánvi na tuku, zbylém ze slaniny.
  • 3
    Opečený chléb potřeme máslem, obložíme slaninou a jablky. Chleby mírně osolíme a pokapeme horkým kečupem.
  • 4
    Podáváme horké s čajem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.