Tortila de patatas se salámem

45 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
43 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory a cibuli nakrájíme na co nejtenčí kolečka.
  • 2
    Olej rozehřejeme - ale příliš naprudko, brambory budeme smažit doměkka, ne do křupava.
  • 3
    Do oleje tedy přidáme brambory, po 4 minutách i cibuli a osmažíme doměkka, vytáhneme a necháme okapat.
  • 4
    V misce smícháme vejce, sůl, bylinky a salám a po vychladnutí přidáme i brambory a cibuli.
  • 5
    Do pánve dáme trošku oleje, na to vyklopíme směs a smažíme z obou stran dozlatova.
  • 6
    Podáváme s majonézou a rukolou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.