Tortila de patatas se salámem
45 min.
Ingredience
- 1kilogramBrambory
- 1kusCibule
- 15gramůBylinky čerstvé - svazek
- 150gramůSalám měkký
- 7gramůSůl
- 100gramůRukola
- 150mililitrůOlej olivový
- 50gramůMajonéza
- 6kusůVejce slepičí
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
43 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Brambory a cibuli nakrájíme na co nejtenčí kolečka.
- 2Olej rozehřejeme - ale příliš naprudko, brambory budeme smažit doměkka, ne do křupava.
- 3Do oleje tedy přidáme brambory, po 4 minutách i cibuli a osmažíme doměkka, vytáhneme a necháme okapat.
- 4V misce smícháme vejce, sůl, bylinky a salám a po vychladnutí přidáme i brambory a cibuli.
- 5Do pánve dáme trošku oleje, na to vyklopíme směs a smažíme z obou stran dozlatova.
- 6Podáváme s majonézou a rukolou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.