Toustový chléb z domácí pekárny

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
7 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
3 g
Cukr
753 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z domácí pekárny vyndáme pečicí formu. Do formy s nasazenými míchadly nalijeme mléko s rozpuštěným máslem, přisypeme mouku smíchanou se Solamylem, uprostřed uděláme malý důlek, do něj přidáme droždí a med. Do jednoho rohu formy nasypeme sůl.
  • 2
    Formu vložíme zpět do pekárny, nastavíme program pro tousty, bochník o váze 0,9 kg a světlou kůrku.
  • 3
    Po upečení přístroj vypneme, formu v rukavicích vyjmeme, chléb z ní opatrně vyklepneme a necháme ho na kuchyňském sítu přikrytý utěrkou vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.