Třeboňský kapr

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
18 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
357 mg
Cukr
476 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného kapra omyjeme ve vlažné vodě. Podélným řezem jej rozpůlíme a nasekáme na porce.
  • 2
    Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Na části tuku ji dorůžova osmahneme, přidáme mletou papriku, krátce ji zpěníme, přidáme lečo a vše podusíme.
  • 3
    Porce kapra osolíme a po obou stranách opečeme v horkém tuku. Vložíme je do připraveného základu a společně podusíme. Podle potřeby přisolíme.
  • 4
    Nakonec přidáme máslo a ještě krátce podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.