Třeboňský kapr

65 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
18 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
363 mg
Cukr
237 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra naporcujeme, osolíme, pokmínujeme a poprášíme moukou.
  • 2
    Vložíme do rozpáleného másla a zvolna opékáme po všech stranách dozlatova.
  • 3
    Po upečení kapra vyndáme a máslo v pánvi zaprášíme moukou, orestujeme a zalijeme trochou vody. Šťáva musí být řídká.
  • 4
    Přidáme na plátky nakrájené žampiony a 15 g másla. Vaříme dokud se nám nezačne na houstnoucí šťávě usazovat tuk.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.