Třená paštika z husích jater

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
19 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
203 mg
Cukr
421 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná, nakrájená husí játra dusíme na sádle doměkka.
  • 2
    Měkká játra vyjmeme a na sádle usmažíme vejce.
  • 3
    Potom játra i smažené vejce umeleme. Přidáme utřenou sardelku a vše třeme asi 20 minut. Do směsi vmícháme trochu husího sádla.
  • 4
    Do napěněné paštiky přisypeme mletou papriku, přidáme lžičku nastrouhané cibule, sůl a citronovou ěťávu. Ještě chvíli třeme.
  • 5
    Paštiku necháme ztuhnout v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.