Tresčí filé s dušenými jablky a cibulí

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
16 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
5 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme chvíli odležet. Potom porce obalíme v mouce a po obou stranách opékáme na oleji na pánvi. Měkké filé vyjmeme a necháme na teplém místě.
  • 2
    Do zbylé šťávy přidáme oloupaná, na plátky nakrájená jablka zbavená jádřinců a oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli. Podusíme doměkka.
  • 3
    Na kousku másla zpěníme mletou papriku, přidáme k podušené směsi a podle chuti přisolíme a osladíme.
  • 4
    Filé upravíme na talíře a přelijeme jablky s cibulí.
  • 5
    Podáváme s vařenými petrželkovými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.