Treska dušená s cibulí
40 min.
Ingredience
- 6lžicOlej stolní
- 2kusyCibule
- 4kusyRohlíky bílé
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 800gramůTreska aljašská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
475 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
21 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Staženou tresku naporcujeme a osolíme.
- 2Lžíci másla rozdělíme v žáruvzdorném kastrole, rybu na něj vložíme a dusíme 10 - 12 minut. V průběhu dušení rybu opatrně obrátíme. Podušenou rybu vyjmeme, vykostíme, podle vláken rozdělíme na kousky a opět vrátíme do šťávy.
- 3Na druhé lžíci másla podusíme osolenou na kroužky nakrájenou cibuli 10 - 12 minut ( je to příloha k rybě).
- 4Do středu žáruvzdorné mísy shrneme rybu, obložíme podušenou cibulí a kolem cibule rozložíme kolečka rohlíků osmažných na másle.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.