Treska jako mozeček
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaKmín celý
- 1špetkaSůl
- 3kusyVejce slepičí
- 500gramůFilé z aljašské tresky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
15 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
430 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené filé, osolíme a okmínujeme. Dusíme ve vlastní šťávě až do vysmahnutí.
- 2Nakonec přidáme rozkvedlaná vejce a upravíme jako mozeček.
- 3Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.