Treska na paprice
25 min.
Ingredience
- 50gramůMáslo čerstvé
- 500gramůFilé z aljašské tresky
- 0,5kusCibule
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
11 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
259 mg
Cukr
543 mg
Postup přípravy
- 1Na tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli a přisypeme papriku.
- 2Tresku nakrájíme na ploché kousky, osolíme a poprášíme moukou. Vložíme ji na cibuli, po obou stranách opečeme, mírně podlijeme a podusíme asi 10 minut.
- 3Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.