Treska na paprice

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
22 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z tresky stáhneme kůži, vykostíme a naporcujeme. Porce uhladíme nožem do pěkného tvaru, zakapeme citrónovou šťávou a osolíme.
  • 2
    Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přimícháme papriku a na tomto základu opečeme rybu po obou stranách. Následně rybu mírně podlijeme a dusíme zhruba 5 minut na každé straně. V případě, že jsou porce vyšší, dusíme ji déle.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.