Treska na paprice
45 min.
Ingredience
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1kusCitrony
- 1kusCibule
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1kilogramTreska aljašská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
22 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Z tresky stáhneme kůži, vykostíme a naporcujeme. Porce uhladíme nožem do pěkného tvaru, zakapeme citrónovou šťávou a osolíme.
- 2Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přimícháme papriku a na tomto základu opečeme rybu po obou stranách. Následně rybu mírně podlijeme a dusíme zhruba 5 minut na každé straně. V případě, že jsou porce vyšší, dusíme ji déle.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.