Treska pečená na másle
40 min.
Ingredience
- 200gramůCitrony
- 30gramůSůl
- 120gramůTuk
- 120gramůMáslo čerstvé
- 1500gramůTreska aljašská
- 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
23 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Vápník
3 g
Postup přípravy
- 1Ryby zbavíme kostí, očistíme je a omyjeme. Maso nakrájíme na porce, kolmo přes hřbet je nařízneme a do zářezů vložíme plátky omytého citronu.
- 2Tresku osolíme, poprášíme prosátou moukou, vložíme do pánve s tukem a v troubě rychleji opečeme. Při pečení přeléváme výpekem.
- 3Před vyjmutím z trouby přidáme máslo a rybu přelijeme výpekem s máslem.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.