Treska pečená na másle

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
23 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby zbavíme kostí, očistíme je a omyjeme. Maso nakrájíme na porce, kolmo přes hřbet je nařízneme a do zářezů vložíme plátky omytého citronu.
  • 2
    Tresku osolíme, poprášíme prosátou moukou, vložíme do pánve s tukem a v troubě rychleji opečeme. Při pečení přeléváme výpekem.
  • 3
    Před vyjmutím z trouby přidáme máslo a rybu přelijeme výpekem s máslem.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.