Treska s bešamelem
40 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 600gramůBrambory vařené
- 1lžičkaSůl
- 30gramůKarotka
- 120mililitrůBešamel
- 40mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
- 10gramůPetržel kudrnka
- 30gramůCibule
- 500mililitrůVoda pitná
- 800gramůTreska aljašská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
403 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
9 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rybu rozkrájíme na větší kusy, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Přidáme kousek karotky, cibule a snítku petrželky. Osolíme a vaříme 20 minut. Rybu scedíme, necháme okapat a zbavíme kůže.
- 2Bešamel naředíme čerstvou smetanou a přimícháme vařená vejce pokrájená na kostičky.
- 3Porce ryby rozdělíme na talíře a přelijeme bešamelovou omáčkou. Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.