Treska s červenou čočkou

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
6 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
6 g
Cukr
221 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve woku rozehřejeme olej a osmahneme na něm po 10 vteřin čertovo lejno, abychom se zbavili zápachu. Přidáme zázvor, anýz, kurkumu, chilli a 30 vteřin smažíme.
  • 2
    Propereme čočku, přidáme ji se solí do pánve a zalijeme dostatečným množstvím vody. Přivedeme k varu a vaříme 45 minut, aby byla čočka měkká.
  • 3
    Přidáme nasekanou chilli papričku a tresku, 10 minut povaříme. Vmícháme jogurt a koriandr, ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.