Treska s oříškovým máslem

35 min.
Evropa

Ingredience

    • 600gramůBrambory pečené
    • 1lžičkaSůl
    • 100gramůMáslo arašídové
    • 20gramůPetržel kudrnka
    • 500mililitrůVoda pitná
    • 800gramůTreska aljašská
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
610 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
14 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
13 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu pokrájíme na větší kusy, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a povaříme 20 minut. Scedíme, necháme okapat a rybu zbavíme kůže.
  • 2
    Porce ryby rozdělíme na talíře, posypeme posekanou petrželkou a na každou porci ryby dáme lžíci oříškového másla. Podáváme s pečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.