Treska s oříškovým máslem
35 min.
Ingredience
- 600gramůBrambory pečené
- 1lžičkaSůl
- 100gramůMáslo arašídové
- 20gramůPetržel kudrnka
- 500mililitrůVoda pitná
- 800gramůTreska aljašská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
610 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
14 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
13 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Rybu pokrájíme na větší kusy, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a povaříme 20 minut. Scedíme, necháme okapat a rybu zbavíme kůže.
- 2Porce ryby rozdělíme na talíře, posypeme posekanou petrželkou a na každou porci ryby dáme lžíci oříškového másla. Podáváme s pečenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.