Treska s parmezánovou strouhankou
40 min.
Ingredience
- 2plátkyChléb toastový
- 20gramůSýr Parmezán
- 1kusJogurt bílý
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 7gramůSůl
- 300gramůTreska filety
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
268 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
14 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Dva filety tresky omyjeme, osolíme a dáme do pekáčku vymazaného máslem.
- 2Vyklopíme na ně bílý jogurt a posypeme je směsí z nastrouhaného parmazánu a strouhaných plátků chleba.
- 3Pečeme na 180 °C asi 25 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.