Treska s pikantním červeným pestem
21 min.
Ingredience
- 1stroužekČesnek
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
- 180gramůRajčata
- 1kusChilli paprička
- 800gramůTreska aljašská
- 1lžícePetržel kudrnka
- 400gramůPassata (drcená rajčata)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
3 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vše kromě tresky, petržele a soli rozmixujeme na hladké pesto. 4 filety z tresky potřeme připraveným pestem a vložíme péct na 16 minut do trouby, vyhřáté na 180°C.
- 2Podáváme posypané sekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.