Treska smažená v sýrovém těstíčku
40 min.
Ingredience
- 200gramůCitrony
- 120gramůVejce slepičí
- 1500gramůTreska aljašská
- 30gramůSůl
- 180mililitrůMléko polotučné
- 140gramůMouka pšeničná hrubá
- 120gramůSýr Eidam cihla 40%
- 250gramůTuk
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
30 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
92 mg
Postup přípravy
- 1Ryby zbavíme ploutví, očistíme, omyjeme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou a osolíme.
- 2Z vajec rozšlehaných s mlékem, z prosáté mouky, nastrouhaného sýru a soli připravíme těstíčko, ve kterém porce ryb smáčíme. Zvolna je smažíme v horkém tuku do zlatavé barvy.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.