Treska smažená v těstíčku
45 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 1200gramůTreska aljašská
- 1lžičkaSůl
- 100gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,25litrMléko polotučné
- 150gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
25 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
525 mg
Cukr
149 mg
Postup přípravy
- 1Do mléka rozkvedláme vejce a tolik mouky, aby vzniklo řidší těstíčko.
- 2Očištěnou rybu naporcujeme, osolíme a namáčíme v těstíčku. Porce ihned vkládáme do rozpáleného másla a smažíme.
- 3Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.