Treska v papilotě

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
306 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
11 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
454 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pečící papír nastříháme na čtyři obdélníky velikosti 30 x 37 cm. Rozpustíme 30 g másla, pomastíme jím papírové obdélníky a 2 plechy na pečení.
  • 2
    Na jednu polovinu každého obdélníku položíme porci ryby. Rybu pokryjeme strouhaným zázvorem, nakrájenou cibulí, drceným česnekem a pomastíme zbylým máslem. Smícháme sójovou omáčku, rýžové víno, cukr a zálivkou rybu pokropíme. Prázdnou polovinu papíru přehneme přes rybu, na okrajích uděláme záhyby a špičky papíru složíme.
  • 3
    Připravené balíčky položíme na pomaštěné plechy a 8-10 minut pečeme v předehřáté troubě při 230 °C, až papír zhnědne a balíčky se nadýchnou.
  • 4
    Papírové balíčky přemístíme na jednotlivé vyhřáté talíře a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.