Treskové závitky zapečené
60 min.
Ingredience
- 700gramůFilé z aljašské tresky
- 1kusCibule červená
- 9gramůSůl
- 30mililitrůOlej slunečnicový
- 200gramůAnglická slanina
- 200gramůTvarůžky olomoucké věnečky
- 20mililitrůCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
446 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
31 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
670 mg
Cukr
120 mg
Postup přípravy
- 1Na pekáč potřený olejem položíme 4x 2 plátky slaniny do kříže. Na ně dáme silnější kolečko červené cibule, porci tresky, nasolenou a pokapanou citronem a kolečko tvarůžku. Překřížené plátky slaniny potom navrchu porce spojíme a sepneme párátkem. Pečeme 30 minut ve středně vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.