Třešňová bublanina s čokoládou

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
714 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
37 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
5 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse pořádně utřeme měkké máslo (200 g) s cukrem, přimícháme mouku, kypřicí prášek, vanilkový cukr a 5 žloutků. Z bílku vyšleháme tuhý sníh, který opatrně vmícháme do směsi v míse. Plech vymastíme máslem, posypeme strouhankou a těsto vylijeme na plech. Těsto posypeme třešněmi, plech vložíme do předehřáté trouby, kde pečeme 30 minut.
  • 2
    Na upečenou bublaninu nastrouháme ještě za horka čokoládu, necháme vychladnout a nakrájíme ji na úhledné porce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.