Třešňová bublanina - vyběhlík
40 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 2lžíceCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 20gramůMáslo čerstvé
- 8lžicMléko polotučné
- 0,5kilogramTřešně
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
80 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
563 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Vejce, mléko, mouku, cukr a sůl ušleháme metlou.
- 2Těsto vlijeme do silně rozpáleného pekáče s tukem a rychle je posypeme omytým ovocem.
- 3Bublaninu pečeme v silně vyhřáté troubě, aby těsto zůstalo kypré.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.