Třešňová francouzská omáčka

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
2 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do rendlíku nalijeme portské víno, třešňovou šťávu z kompotu a nastrouhanou pomerančovou kůru. Okořeníme kurkumou, novým kořením, pepřem a bobkovým listem. Povaříme asi 15 minut. Vaříme odkryté, aby se část šťávy odpařila. Přidáme rybízové želé a vypeckované třešně z kompotu, které jsme trochu pokrájeli. Povaříme ještě 4 minuty.
  • 2
    Hotovou omáčku podáváme v omáčníku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.