Třešňová polévka s jogurtem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
65 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
754 mg
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce s vodou vsypeme omyté, vypeckované třešně, cukr, kousek pomerančové kůry a hřebíčky. Zamícháme, přivedeme k varu a těsně pod bodem varu povaříme asi 10 minut, dokud třešně nezměknou.
  • 2
    Potom vyjmeme hřebíčky a třešně rozmačkáme. Necháme vychladnout.
  • 3
    Nakonec vmícháme jogurt, polévku promícháme a ozdobíme čerstvou mátou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.