Třešňové pusinky

170 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
30

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
63 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
41 mg
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Třešně necháme okapat a potom je rozmixujeme za pomoci ručního mixéru. Bílky ušleháme do polotuha, poté do něj přimícháme limetkovou šťávu, špetku soli, moučkový cukr a nakonec třešňové pyré.
  • 2
    Plechy vyložíme pečícím papírem a troubu předehřejeme na 100°C.
  • 3
    Sněhovou hmotou naplníme zdobící sáček a na pečící papír tvarujeme pusinky. Pečeme v předehřáté troubě asi 150 minut při otevřených dvířkách od trouby.
  • 4
    Hotové pusinky necháme vychladnout, a poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.