Třešňový kotlík

60 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
28 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
4 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Formu vymažeme máslem, třešně omyjeme, vypeckujeme a nakrájíme nadrobno. V míse smícháme 60 gramů másla se 60 gramy cukru, přisypeme drcené mandle, přidáme vejce a vypracujeme těstíčko.
  • 2
    Listové těsto vyválíme a formu na pečení těstem vyložíme. Do takto připraveného kotlíku nasypeme třešně, posypeme cukrem, skořicí a zakryjeme těstíčkem. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.