Tuňák se zeleninovým salátem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
15 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
1 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V malé misce smícháme koriandr, skořici, muškátový oříšek a chilli. Důkladně koření promícháme, směsí obalíme filety. Fazolky dáme vařit na dvě minuty do vody, aby změkly.
  • 2
    Rozpálíme wok pánev, na oleji osmahneme na drobno pokrájenou cibuli s nudličkami papriky a prolisovaným česnekem. Po dvou minutách je dáme stranou do velké mísy. K zelenině přidáme fazolky, med a limetkovou šťávu.
  • 3
    Na pánvi osmahneme tuňáka cca dvě minuty z každé strany. Ryba musí být propečená. Nakonec už jen rozdělíme k salátu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.