Tuňáková pizza s pórkem a rajčaty

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
9 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z hladké mouky, droždí, lžičky oleje a 2 lžic vlažné vody vypracujeme těsto.
  • 2
    Těsto rozválíme na plát, položíme do vhodné zapékací formy a potřeme zbylým olejem.
  • 3
    Na těsto rozložíme omytá, na plátky nakrájená rajčata, pórek a kousky tuňáka ve vlastní šťávě. Osolíme, okořeníme bazalkou a posypeme nastrouhaným sýrem.
  • 4
    Pizzu pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.