Tuňáková pizza s pórkem a rajčaty
45 min.
Ingredience
- 3gramyDroždí
- 5gramůOlej olivový
- 50gramůPórek
- 70gramůRajčata
- 20gramůSýr Eidam cihla 30%
- 2lžíceVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 1špetkaBazalka sušená
- 100gramůTuňák ve vlastní šťávě
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
9 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Z hladké mouky, droždí, lžičky oleje a 2 lžic vlažné vody vypracujeme těsto.
- 2Těsto rozválíme na plát, položíme do vhodné zapékací formy a potřeme zbylým olejem.
- 3Na těsto rozložíme omytá, na plátky nakrájená rajčata, pórek a kousky tuňáka ve vlastní šťávě. Osolíme, okořeníme bazalkou a posypeme nastrouhaným sýrem.
- 4Pizzu pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.