Tuňáková pizza s rajčaty
20 min.
Ingredience
- 2kusyRajčata
- 50gramůOlivy černé
- 100gramůMozzarella
- 30mililitrůOlej olivový extra panenský
- 150gramůTuňák v oleji
- 200gramůTěsto na pizzu
- 100gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
769 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
36 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Těsto na pizzu potřeme rajčatovým protlakem, rozložíme na něj plátky rajčat a okapané kousky tuňáka. Pokapeme olivovým olejem. Na závěr na pizu položíme rovnoměrně olivy a kousky sýra. Vše poté dáme do trouby a pečeme 10 minut při teplotě 220 stupňů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.