Tuňákové toasty
23 min.
Ingredience
- 120gramůChléb toastový
- 20gramůOlej olivový extra panenský
- 400gramůTuňák obecný
- 20mililitrůOmáčka sójová
- 25gramůWasabi pasta
- 30gramůPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
11 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Krajíčky toastového chleba opečeme nasucho v topinkovači, syrové maso z tuňáka nakrájíme na nudličky, petrželku posekáme na jemno. V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme maso a orestujeme. Přendáme do misky, zakápneme sójovou omáčkou, přidáme wasabi a důkladně promícháme. Do výpeku v pánvi vsypeme petrželku, krátce osmahneme a přimícháme k tuňákové směsi.
- 2Krajíčky chleba potřeme v silnější vrstvě tuňákovou směsí, upravíme na talířky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.