Tuňákový tatarák
20 min.
Ingredience
- 4lžičkyWasabi pasta
- 4lžíceKaviár
- 20mililitrůOlej olivový
- 40mililitrůZakysaná smetana
- 50gramůŠalotka
- 2gramyTymián čerstvý
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4gramyŘeřicha
- 400gramůTuňák obecný
- 1lžíceSójová omáčka Kikkoman
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
17 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
485 mg
Cukr
613 mg
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme, naškrábeme nožem a pokrájíme na drobné kousky. Šalotku oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Maso dáme do mísy, přilijeme olej, přidáme šalotku, kikkoman, estragon a pepř.
- 2Takto připravenou směs rozdělíme na čtvrtiny a vtlačíme do kulaté formičky. Váleček z masa vyklepneme na talířek, navrch poklademe kaviárem, ozdobíme troškou smetany a wasabi a na závěr dozdobíme řeřichou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.