Tuňákový tatarák

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
17 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
485 mg
Cukr
613 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, naškrábeme nožem a pokrájíme na drobné kousky. Šalotku oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Maso dáme do mísy, přilijeme olej, přidáme šalotku, kikkoman, estragon a pepř.
  • 2
    Takto připravenou směs rozdělíme na čtvrtiny a vtlačíme do kulaté formičky. Váleček z masa vyklepneme na talířek, navrch poklademe kaviárem, ozdobíme troškou smetany a wasabi a na závěr dozdobíme řeřichou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.