Turiak z vepřové panenky
30 min.
Ingredience
- 400gramůVepřová panenka
- 100gramůAnglická slanina
- 1lžičkaPepř 4 barev
- 2lžičkyKoření Gyros
- 1lžičkaSůl
- 4lžíceOlej olivový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
571 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
42 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
2 g
Vápník
13 mg
Postup přípravy
- 1Omytou a osušenou vepřovou panenku protkneme nakrájenou anglickou slaninou.
- 2Z oleje, pepře, soli a koření umícháme marinádu, vložíme do ní maso a necháme přikryté fólií marinovat nejméně 24 hodin.
- 3Maso vyjmeme z marinády a necháme okapat olej. Grilujeme na rozehřátém grilu 12-15 minut.
- 4Panenku podáváme s hlávkovým salátem, listovým špenátem nebo s čerstvou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.