Turiak z vepřové panenky

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
571 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
42 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
2 g
Vápník
13 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou a osušenou vepřovou panenku protkneme nakrájenou anglickou slaninou.
  • 2
    Z oleje, pepře, soli a koření umícháme marinádu, vložíme do ní maso a necháme přikryté fólií marinovat nejméně 24 hodin.
  • 3
    Maso vyjmeme z marinády a necháme okapat olej. Grilujeme na rozehřátém grilu 12-15 minut.
  • 4
    Panenku podáváme s hlávkovým salátem, listovým špenátem nebo s čerstvou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.