Tvaroh s brusinkami a jablky
10 min.
Ingredience
- 250gramůTvaroh jemný
- 20gramůCukr krupice
- 2lžíceKompot brusinkový
- 0,06litrMléko plnotučné
- 100gramůJablka
- 80gramůPiškoty cukrářské
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
4 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
675 mg
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Do mixéru vlijeme mléko a přidáme cukr a jablka. Po chvíli mixování přidáme po částech tvaroh a později 2 lžíce brusinkového kompotu.
- 2Tvarohovou pěnu podáváme vychlazenou. Každou porci ozdobíme cukrářským piškotem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.