Tvarohová nádivka
15 min.
Ingredience
- 100gramůCukr krupice
- 1kusCukr vanilka
- 30gramůMáslo čerstvé
- 500gramůTvaroh jemný
- 50gramůHrozinky
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 4kusyVaječný bílek slepičí
- 1špetkaCitronová kůra
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1649 kcal
Bílkoviny
116 g
Tuky
54 g
Sacharidy
184 g
Vláknina
2 g
Cukr
129 g
Postup přípravy
- 1Utřeme společně máslo, cukr, vanilinový cukr, žloutky a přidáme tvaroh, citronovou kůru a omyté rozinky.
- 2Nakonec do nádivky zlehka vmícháme sníh ušlehaný ze 4 bílků.
- 3Tvarohovou nádivku používáme při přípravě buchet nebo koláčů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.