Tvarohová pěna
20 min.
Ingredience
- 600gramůCukr krupice
- 2lžíceMarmeláda rybízová
- 3lžíceSmetana
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 250gramůTvaroh jemný
- 50gramůOřechy vlašské
- 4lžíceLesní plody - mražené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
795 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
14 g
Sacharidy
159 g
Vláknina
928 mg
Cukr
147 g
Postup přípravy
- 1Tvaroh ušleháme s cukrem, marmeládou, žloutky a smetanou na hladký krém.
- 2Přimícháme rozsekané ořechy, tuhý sníh z bílků a vychladíme.
- 3Podáváme doplněné drobným ovocem
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.