Tvarohová polévka rychlá

15 min.
Slovensko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
217 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
17 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
635 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou cibuli nakrájíme nadrobno, kopr posekáme. Do hrnce nalijeme vodu, osolíme, okmínujeme a přivedeme k varu. Přidáme cibuli, povaříme, nakonec přisypeme kopr, necháme projít varem a odstavíme. Tvaroh rozmícháme s měkkým máslem, rozdělíme do talířů a zalijeme horkou polévkou. Každý strávník si polévku v talíři promíchá sám. Polévka musí být velmi horká, aby se máslo v talířích dobře rozpustilo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.