Tvarohová zmrzlina
25 min.
Ingredience
- 30gramůCukr hroznový (glukóza)
- 2lžíceCukr krupice
- 100gramůTvaroh jemný
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 150mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
127 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
3 g
Sacharidy
17 g
Cukr
7 g
Vápník
54 mg
Postup přípravy
- 1Mléko s cukrem a glukózou přivedeme k varu. Směs nalijeme na vaječný žloutek, vše důkladně promícháme a necháme vychladnout. Poté přidáme tvaroh.
- 2Směs vložíme do zmrzlinového strojku a podle návodu připravíme zmrzlinu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.