Tvarohové věnečky

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
14 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
803 mg
Cukr
51 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto vypracujeme obvyklým způsobem a necháme je v chladu odležet.
  • 2
    Vyválíme na plát a vykrajujeme kroužky, které potřeme rozšlehaným vejcem a obalíme v krystalovém cukru smíchaném se skořicí.
  • 3
    Přendáme na plech s pečícím papírem a pečeme v prudké troubě.
  • 4
    Hotové slepujeme zavařeninou, po dvou na sebe.
  • 5
    Věnečky jsou chutné čerstvé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.