Tvarohovo - ananasová pěna

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
714 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
25 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
12 mg
Cukr
67 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky želatiny namočíme na pár minut do studené vody a vymačkáme. Nejprve metličkou utřeme cukr, jogurt a tvaroh, poté přidáme smetanu ke šlehání, želatinu a citronovou šťávu a promícháme.
  • 2
    Polovinu směsi rozdělíme do šesti zapékacích mističek.
  • 3
    Ananas oloupeme, nakrájíme na kolečka o velikosti mističek a vložíme je do nich. Navrstvíme zbytek smetanové směsi a dáme vychladit na 2hodiny do lednice.
  • 4
    Druhý ananas neloupeme, nakrájíme rovněž na kolečka, na ně vyklopíme vychlazené misky a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.