Tvarohový jahodový chléb

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
441 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
11 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
7 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krajíce chleba rozkrojíme na trojúhelníky.
  • 2
    Tvaroh utřeme s cukrem a namažeme jím polovinu trojúhelníků. Jahody omyjeme a rozpůlíme. Polovinou jahod poklademe namazané chleby a přikryjeme zbylými trojúhelníky.
  • 3
    Mléko a druhou polovinu jahod rozmixujeme a koktejl nalijeme do sklenic. Ozdobíme lískty meduňky a podáváme s připravenými chleby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.