Tvarohový koláč

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
11 g
Sacharidy
47 g
Cukr
13 g
Vápník
338 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve utřeme do hladké směsi tvaroh, smetanu, vejce, cukr, vanilkový cukr, třešňový likér a maizenu.Mísu odložíme stranou.
  • 2
    Troubu předehřejeme na 230C.
  • 3
    Z křehkého těsta vyválíme plát a vložíme do vymazané koláčové formy. Na korpus rozetřeme tvarohovou směs a pečeme asi 30minut.
  • 4
    Hotový koláč ještě vlažný vyjmeme z formy a necháme vychladnout na mřížce. Mezi podáváním uchováváme v lednici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.