Tvarohový koláč s čokoládou

80 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
15 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
602 mg
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Polevu rozpustíme ve vodní lázni. Máslo s cukrem utřeme do krému a vmícháme vychlazenou čokoládovou polevu. Zlehka vmícháme žloutky, tvaroh, kakao, skořici, prášek do pečiva a 100 g krupice. Nakonec přimícháme pevný sníh ušlehaný z bílků.
  • 2
    Dortovou formu vymažeme máslem a vysypeme zbylou krupicí. Naplníme těstem a zvolna pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 1 hodinu dozlatova.
  • 3
    Upečený koláč pocukrujeme a podáváme ve formě ještě vlažný.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.