Tvarohový koláč s kandovaným ovocem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
144 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
5 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
565 mg
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Citrónovou kůru nastrouháme, přidáme vejce, cukr a ušleháme.
  • 2
    Do směsi přidáme tvaroh, citrónovou šťávu, pudinkový prášek a změklé máslo, znovu důkladně šleháme.
  • 3
    Těsto dochutíme kandovaným ovocem a přendáme ho do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané formy.
  • 4
    Pečeme pomalu ve vyhřáté troubě.
  • 5
    Vychladlý koláč pocukrujeme.
  • 6

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.